Poledance & Aerial Hammock

Utforska konsten i aerial hammock och poledance! 

Deltagarna delas in i två grupper, så du jobbar med en gren en dag i taget. Instruktörerna ger dig vägledning för att sätta ihop en koreografi på max 1,5 minuter. För att delta behöver du ha friska leder, speciellt i handled, axelled,  vrist och höft. Fundera gärna på din låt på förhand och en känsla som du skulle vilja förmedla med låten och dansen. 

Caroline ”Caro” som håller poledance äger studion Wasa Vertical och hon har hållit på med grenen sedan 2016 och varit instruktör sedan 2018. Det bästa med jobbet är att se när någon hittar en ny rolig gren som ger styrka, bygger på självförtroendet och ger möjlighet att uttrycka sig själv genom dans och musik! 

Juliana är instruktör på Wasa Vertical i aerial hammock, aerial yoga och poledance. Hon började med grenen som 16-åring, och tävlar nu på FM nivå. Det som Juliana gillar bäst med sitt jobb är att se glädje när människor lyckas med rörelser, som de inte trott att de skulle klara av! 

TA MED DIG: Träningstights/längre shorts, en t-shirt eller långärmad teknisk tröja, hörlurar, mobiltelefon, anteckningsmaterial + varma kläder och vattenflaska. 

LABBLEDARE: Caroline  Sparf och Juliana Jantunen

PLATSER: 16

 

 

Viktig info från labbledarna:

  • För att delta behöver du ha friska leder, speciellt i handled, axelled och vrist, höft. Våra utrymmen är tyvärr inte tillgängliga för personer som använder rullstol. 

  • Klä dig i sköna träningskläder, t.ex. träningstights/längre shorts och en t-shirt eller långärmad teknisk tröja.

  • För att underlätta din träning med musik, rekommenderar vi att du har med dig hörlurar att lyssna låten med och gärna en mobiltelefon att filma med så du ser vad du gjort och kan lära dig visuellt. För dig som lär dig bäst verbalt, rekommenderar vi att du har med dig något att skriva anteckningar på. 

  • Vi rekommenderar att du har med extra varma kläder, för det kan bli kallt emellan fysiska elementen när man planerar sin koreografi. En vattenflaska och mellanmål kan vara bra att ha med och givetvis ett gott humör, och att du respekterar alla deltagare! 

  • Fundera gärna på din låt på förhand och en känsla som du skulle vilja förmedla med låten och dansen. Ifall inte din låt finns på vanliga musiktjänster, kan du ta med den på till exempel en minnepinne.