ANMÄLAN & AVGIFTER

När du anmäler dig väljer du först det labb du vill delta i. Man kan endast delta i ett labb under karnevalen. Ifall det labb du önskat delta i är fullbokat kan du boka ett annat labb och ställa dig i kö genom att mejla kontakt(at)kulturkarnevalen.fi

Biljetten kan betalas med kredit- eller betalkort eller så så sänder vi faktura. Ifall du väljer att betala med kort ska du ha det redo vid anmälan. Ifall du väljer faktura får du den på posten tillsammans med ditt deltagarbrev. Fakturans förfallodatum är den 19 oktober.

Biljettpriset är 60 € + 5,32 € för Eventbrites serviceavgift. 

I avgiften ingår ALLT, dvs resor, program, logi i skolan och mat under karnevalen.

RABATTKODER

Om du har en rabattkod ska du använda den i början av anmälan.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS, har sänt en rabattkod på 10 € till alla sina medlemmar inför anmälan, du kan bli medlem i FSS på skolungdom.fi  innan anmälan för att få rabattkoden. 

Vi ger inte rabatt i efterhand om du glömt använda din rabattkod, så var noggrann vid anmälan. Märk att ifall du avbokar ditt deltagande returnerar inte Eventbrite sin serviceavgift.

Endast en rabattkod per anmälan kan användas.

AVBOKNING

Kontakta kontakt(at)kulturkarnevalen.fi om du inte deltar i Kulturkarnevalen. Ifall du avbokar ditt deltagande efter 19 oktober är du tvungen att betala hela deltagaravgiften. 

Vid avbokning efter den 19 oktober eller om du inte dyker upp på Kulturkarnevalen alls, debiterar vi hela deltagaravgiften, om du inte meddelar oss att du blivit sjuk och har sjukintyg att visa. 

 

Vid avbokning återbetalar Eventbrite inte serviceavgiften 5,32€.

 

Illustration av en laptop