Praktiska saker

 

VAD SKALL MAN TA MED SIG?

Om det är något annat speciellt som behövs i just ditt labb så kan du läsa om det i labbeskrivningen på webben. T.ex deltar du i ett rörelselabb, ta på dig bekväma kläder och lämpliga skor. Om du övernattar ska du ha med dig liggunderlag eller luftmadrass och sovsäck och annat du kan behöva under natten!

HUR ÄR INKVARTERINGEN ORDNAD?

Övernattningen sker i klassrum. Det finns sovsalar för flickor, pojkar samt icke könsspecificerade sovsalar.

FINNS DET VEGE- OCH VEGANMAT?

I samband med anmälan meddelar du dina önskemål.

VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK?

Vi har personal som tar hand om dig och kollar hurdan hjälp eller vård du behöver. Vi ser vid behov till att du får hjälp och tas om hand av professionella inom hälsovård. Om du känner dig det minsta lilla sjuk före karnevalen så ska du stanna hemma. 

 

Frågor om labb

 

KAN JAG DELTA I FLERA LABB?

Nej, du deltar i endast ett labb som du förhandsanmäler dig till. På så vis hinner du också lära dig mera.

FÅR JAG BYTA LABB?

Då måste du på förhand kontakta arrangören, och om det finns lediga platser i ett annat labb får du byta. Annars deltar du i det labb du har anmält dig till.

LABBET JAG VILLE DELTA I ÄR FULLT, KAN JAG STÄLLA MIG I KÖ?

Du kan kontakta info(at)kulturkarnevalen.fi och meddela vilket labb du vill köa till.


 

Frågor om avgift & anmälning

 

VAD KOSTAR DET ATT DELTA ?


Biljettpriset publiceras innan anmälan öppnar. I deltagaravgiften ingår labb, transport, mat under karnevalen och karnevalsprodukter. Du är olycksfallsförsäkrad via Kulturkarnevalen. Är du medlem i Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS, får du en rabattkod.

JAG BLIR FÖRHINDRAD ATT DELTA, HUR GÖR JAG DÅ?

Kontakta info(at)kulturkarnevalen.fi om du inte deltar. Ifall du avbokar ditt deltagande efter x oktober är du tvungen att betala hela deltagaravgiften. Vid avbokning efter den x oktober eller om du inte dyker upp på kulturkarnevalen alls, debiterar vi hela deltagaravgiften, om du inte meddelar oss att du blivit sjuk och har sjukintyg att visa. 

FÅR JAG TILLBAKA MIN DELTAGARAVGIFT OM JAG INTE DELTAR?

Ja, om du är förhindrad att delta på grund av sjukdom kan du kontakta arrangören för att få din deltagaravgift återbetald.

Illustration av en öppen mun