Låtskrivning

I labbet kommer vi att utforska låtskrivning och kreativitet utgående från var och ens egna kunskaper. Vi kommer jobba i små grupper, öva på att samarbeta och förhoppningsvis så åker alla hem med en ny låt i bagaget.

Labbledare: Emelie Sederholm aka VENIOR

VENIOR är sångare, låtskrivare, producent och har jobbat inom musikbranchen i flera år, bl.a i Stockholm, London, Los Angeles och är numera bosatt i Berlin.

Ta med: Om du spelar något instrument, ta gärna med det om det är ett sådant instrument att det går att ta med.

 

Vill du lära dig ännu mera om att producera låter?
Du och de andra i det här labbet kan också delta i låtskrivningsworkshop på Musik & Talang den 19-21 september i Vasa. Musik & Talang riktar sig både till dem som är längre hunna och till dem som är på väg in i musikbranschen och behöver de rätta verktygen och nätverken för att ta nästa steg. På Musik & Talang får du delta i intressanta och inspirerande workshops, föreläsningar och artistuppträdanden. Det ges även möjlighet till en träff under vintern 2020 för att sedan sammanstråla och spela in sin(a) låt(ar) i musikstudio den 7-9 maj på Skolmusik 2020 i Jakobstad. Allt det här för samma deltagaravgift! Detta är en enastående chans för dig! Alla anmälda kommer att få mera info.

 

       

Platser: 12