Praktiska saker

Praktiska saker

VAD SKALL MAN TA MED SIG?

Gott humör, handsprit och munskydd. Deltar du i ett rörelselabb; ta på dig bekväma kläder och lämpliga skor. Om det är något annat speciellt som behövs i just ditt labb så kan du läsa om det i labbeskrivningen på webben. Om du övernattar ska du ha med dig liggunderlag eller luftmadrass och sovsäck och annat du kan behöva under natten!

HUR ÄR INKVARTERINGEN ORDNAD?

Det blir övernattning i Hagelstamska skolan i Grankulla för labben som arrangeras i Grankulla. Login är speciellt riktad till dem som bor du långt ifrån Grankulla.

FINNS DET VEGE- OCH VEGANMAT?

I samband med anmälan meddelar du dina önskemål.

VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK?

Vi har personal som tar hand om dig och kollar hurdan hjälp eller vård du behöver. Vi ser vid behov till att du får hjälp och tas om hand av professionella inom hälsovård.

Men om du känner dig det minsta lilla sjuk, är förkyld eller har symtom på luftvägsinfektion före karnevalen så skall du stanna hemma. På grund av det speciella läget i år är det möjligt att avboka med kort varsel (om du gör det pga sjukdom), och då får du även din deltagaravgift tillbaka. Deltagare som visar förkylningssymptom skickas hem. Be någon anhörig hämta dig i så fall.