VAD SKALL MAN TA MED SIG?

Gott humör, handsprit och munskydd (för transporten). Deltar du i ett rörelselabb; ta på dig bekväma kläder och lämpliga skor. Om det är något annat speciellt som behövs i just ditt labb så kan du läsa om det i labbeskrivningen på webben.

HUR ÄR INKVARTERINGEN ORDNAD?

Det blir ingen inkvartering i år. För att kunna hålla smittorisken så låg som möjligt ordnas karnevalen endast en dag (14 november), och på många olika platser runt om i Svenskfinland. Man kan även delta fullständigt online, och alla åker hem till kvällen igen.

FINNS DET VEGE- OCH VEGANMAT?

I samband med anmälan meddelar du dina önskemål.

BEHÖVER JAG TA PENGAR MED MIG?

Egentligen inte. Men om du vill kan du ta med lite fickpengar. Ta inte stora summor! Du ansvarar själv för dina pengar och värdeföremål som du tar med dig.

VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK?

Vi har personal som tar hand om dig och kollar hurdan hjälp eller vård du behöver. Vi ser vid behov till att du får hjälp och tas om hand av professionella inom hälsovård. Men om du känner dig det minsta lilla sjuk, är förkyld eller har symtom på luftvägsinfektion före karnevalen så skall du stanna hemma. På grund av det speciella läget i år är det möjligt att avboka med kort varsel (om du gör det pga sjukdom), och då får du även din deltagaravgift tillbaka. Deltagare som visar förkylningssymptom skickas hem. Be någon anhörig hämta dig i så fall.