Välkommen till Kulturkarnevalens hemsida!

I väntan på Kulturkarnevalen 2019 kan du här bekanta dig med material från tidigare år och information om karnevalen och dess historia. Information om Kulturkarnevalen 2019 dyker upp här senare under året!

Berätta mer! – ett labb om kommunikation och storytelling

Labbledare: Linnea Sundblom

I alla tider har människan berättat historier för varandra och vi gör det än idag. Nya berättelser föds hela tiden, det spelar ingen roll om det är runt middagsbordet, i teatersalongen eller i kompisgänget. Berättandet är en del i att vara människa och det är just berättande vi kommer undersöka i det här labbet.Vi kommer att utgå från drama och teaterns verktyg som innefattar scenisk gestaltning, improvisation och framförallt lek! Vi kommer att jobba i grupp med en frivillig uppvisning för de som vill men det är inte det viktigaste, huvudsaken är att vi har roligt och undersöker tillsammans. Välkommen att leka på allvar tillsammans med mig på Kulturkarnevalen!

Linnea är från Åland, men bosatt i Stockholm, är dramainstruktör under utbildning för att bli licencierad dramapedagog. Under det senaste året har hon jobbat profesionellt som skådespelare inom både film och teater bla. i arvfondsprojektet Funki4d och föreställningen Riv murarna som berörde frågor gällande rättigheter för personer med olika funktionsvariationer.

Platser: 14