Välkommen till Kulturkarnevalens hemsida!

I väntan på Kulturkarnevalen 2019 kan du här bekanta dig med material från tidigare år och information om karnevalen och dess historia. Information om Kulturkarnevalen 2019 dyker upp här senare under året!

Eurovisionskör

Labbledare: Peik Holländer

Det här labbet är för dig som älskar (eller hat-älskar) Eurovision Song Contest, och som tycker om att sjunga i kör! Tillsammans övar vi in ett körmedley av såväl gamla som nya, riktiga Eurovisionklassiker, och Melodifestivalen ryms också kanske med på ett hörn… Vi gör detta genom att leka med våra röster och jobbar också på att fila ihop ett gemensamt sound, så att allas röster smälter ihop till en helhet som både känns bra och låter snyggt!
Obs! Du behöver inte ha sjungit i kör tidigare för att delta i labbet!

Peik Holländer är sångare, multi-instrumentalist, självutnämnd körnörd och utbildad musikpedagog. Just nu jobbar Peik som musiklärare i högstadiet och gymnasiet, samt frilansar som musiker. Peik är dessutom född och uppvuxen i Mariehamn, så detta års Kulturkarneval blir extra speciell för honom!

Platser: 20

OBS! När du anmäler dig, meddela även 2-3 av dina personliga Eurovision/mellofavoriter som du skulle vilja att vi sjunger under labbet!

Labbet sker i samarbete med De Ungas Musikförbund i Svenskfinland DUNK