Välkommen till Kulturkarnevalens hemsida!

I väntan på Kulturkarnevalen 2019 kan du här bekanta dig med material från tidigare år och information om karnevalen och dess historia. Information om Kulturkarnevalen 2019 dyker upp här senare under året!

Streetdance

Labbledare: Isabelle Kotzev

Under streetdanslabbet kommer vi att gå igenom många olika grundsteg inom dansstilen hip hop, göra freestyleövningar och samarbetsövningar med fokus på dans. Främst jobbar vi på olika hiphopkoreografier som jag kommer att lära ut. Det viktigaste är att alla får vara sig själva, känna sig bekväma oberoende av nivå och att HA KUL.

Klä dig i bekväma kläder och inneskor som du kan dansa i och glöm inte vattenflaskan!

Isabelle kommer från Åland. Hon har dansat både jazz, balett och modern/nutida dans men sedan år 2012 har fokus varit på hiphop. Det året flyttade hon till Stockholm och utbildade sig på två yrkesdansarlinjer, Scandinavian Dance Academy och Danscenter Stockholm, båda med inriktning på streetdans. Efter utbildningarna har hon undervisat, frilansat som dansare och bland annat gjort jobb som assisterande koreograf och danslärare till Samir & Viktor under melodifestivalen 2016 och 2018, varit bakgrundsdansare för Eric Saade i Globen, ISA (Tengblad) på Sommarkrysset (TV4) och David Lindgren (Världens Barn Galan SVT1).

Platser: 25