Disneymusikal

Tycker du om att sjunga? Tycker du dessutom om att dansa? Är du dessutom lite av en Disneymusikal fan? Då har du hittat rätt labb! Vi kommer att sätta ihop ett Disneymedleynummer med svängiga stämmor, eventuella solodelar, en spännande koreografi och teatraliska inslag!
Vi provar oss fram, du behöver inte ha erfarenhet av körsång, dans eller teater från tidigare. Alla får sin chans att prova på allt och eventuellt satsa mer på ett område (dans, sång eller teater).

OBS! Då du anmäler dig: meddela vilket område som intresserar dig mest.

Ta med: Kläder du kan röra dig i.

Labbledare: Jannike Sandström och Lotta Kaarla

Jannike har ansvar för sång- och kördelen och är utbildad musikmagister från Sibelius Akademin. Hon har tidigare jobbat som musiklärare men satsar nu 100 % på den egna sångkarriären och har gett ut ett flertal singlar och album. Hon uppträder ofta som solist och har även ett skivkontrakt i Tyskland. Jannike är även dirigent för Finlands Luciakör sedan år 2007.
Lotta är en mångsysslare inom dans. Hon är utexaminerad från Balettakademien och har sedan dess uppträtt, undervisat och koreograferat runtom i Finland. Hon har medverkat i bl.a. musikalerna High School Musical, PlayMe, Aladdin, Hair, Cabaret och Djungelboken. Lotta jobbar mycket med dansverkstäder i skolor och med olika dans- och musikalprojekt med ungdomar och vuxna.

 

Platser: 25