Bli hundens bästa vän (Borgå)

Bli hundens bästa vän (Borgå)

Labbledare: Christina von Pfaler och studerande vid djurvårdsprogrammet vid Borgå folkakademi Akan

I labbet lär vi känna hur hunden upplever sin omvärld. Vilka är deras psykiska behov och hur få utlopp för dem. Lär dig att ha roligt, på bådas villkor med en fyrbent vän. I detta labb lär sig deltagarna hur de kan leka med (sina) hundar på ett ändamålsenligt sätt och de lär sig även lyssna på riktigt när hunden ber artigt.

Vi träffar hundar och deras ägare och lär oss att observera och hälsa på olika hundtyper. På eftermiddagen konstruerar vi sedan roliga och berikande leksaker och manicker för hundarna.

Christina är utbildad biolog och hundterapeut. Hon är kursledare på Hundkonsultlinjen på Borgå folkakademi men jobbar också som egen företagare, med problemhundar, hundföreläsningar samt hundkurser. Hon gillar att sprida kunskap om den fantastiska varelsen; Hunden.

Jag vill gärna förmedla hur din hund blir på riktigt din bästa vän och hur vi kan ta vara på och uppskatta allt det fantastiska som en hund gärna erbjuder oss. Och viktigast av allt, vi tränar och lär vår hund på ett sätt som är etiskt och roligt för både hund och dess människa”

Antal: 12

Plats: Akan – Borgå folkakademi

Labbet arrangeras i samarbete med djurvårdsprogrammet vid Borgå folkakademi Akan