Back to the 90´s

Du kommer att få jobba med Lärkkulla pop & rocks programchef Kristoffer “Stoffe” Holmberg och läraren Kalle Katz i labbet Back to the 90´s! I labbet får du först via video och bilder en inblick i hurudan musiken var under 90-talet. Och så spelar vi förstås tillsammans olika låtar från 90-talet! Kom med och lär dig om 90-talets pop & rockkultur och spela olika låtar från det årtiondet!

Ta med: Om du spelar något instrument, ta gärna med det. Trumset, förstärkare samt piano/keyboard finns på plats. Berätta vad du spelat/spelar då du anmäler dig.

Labbledare: Kristoffer Holmberg och Kalle Katz

   

Labbet sker i samarbete med Lärkkulla pop & rock

Lärkkulla pop & rock är en musiklinje på Lärkkulla folkakademi i Karis som funnits i 35 år. På den kan du syssla på heltid med musik i ett eller två år. Man spelar mycket i band och unplugged, bandar i sin egna studio, sysslar med låtskrivning och har ofta gigs på olika ställen. Som lärare fungerar utbildade, professionella pedagoger. Du kan se studier på Lärkkulla som förberedande inför yrkesstudier men huvudmålet är att du ska ha lärorikt och roligt med musiken och växa som människa.

 

Platser: 16