Kangoo Jumps & Aerial Yoga

Två fysiska labb i ett! ”Have Fun, Getting Fit”

Labbet består av en energisk, fartfylld och supereffektiv förmiddag då du får testa på Kangoo Jumps och sedan under eftermiddagen avslappnande yoga.

”Have Fun, Getting Fit” är vårt motto inom Kangoo Jumps, och denna gren är verkligen superrolig! Med Kangoo Jumps-hoppskor känns det som att man flyger fram, och man kan träna med dem på många olika sätt. Några exempel är att gå på länk med skorna, göra intervallträning, muskelträning eller bygga koreografier till bra musik. Kangoo Jumps passar alla, och man kan delta också utan någon som helst tidigare erfarenhet! 

Aerial Yoga är en behaglig och avslappnande övning där olika övningar utförs med stöd av ett tyg som hänger i taket. Övningen är säker och är även perfekt för nybörjare, då man har möjlighet att utvecklas efter sin egen nivå. Olika stretchningar utförs med hjälp av tyget och övningarna har visat sig ha effekt för att öppna stelheten i rygg och axlar och vid behandling av ryggproblem. Vi tränar rörlighet och balans och aktiverar djupa muskler speciellt i bålen. På timmen övar vi även kroppskontroll och stretchar.

TA MED DIG: Bekväma träningskläder och höga strumpor som sträcker sig minst halvvägs till knäna. Det kan löna sig att för säkerhets skull ta några par sockor, och glöm inte vattenflaska!

LABBLEDARE: Sara Smeds

PLATSER: 12

Det finns Kangooskor på plats. De flesta är i storlek 36-38/39 och 39/40-41

Bubble character