Hundska för nybörjare

Njut av livet som en hund, tillsammans med en hund.

På labbet får vi känna hur hunden upplever sin omvärld bla. med hjälp av olika lekar. Vi diskuterar kring deras psykiska och fysiska behov och hur vi bäst kan fylla dessa. Lär dej att ha roligt, på bådas villkor med en fyrbent vän!

I hundlabbet lär sig deltagarna också hur de kan leka med (sina) hundar på ett ändamålsenligt sätt och de lär sej även lyssna PÅ RIKTIGT när hunden ber artigt. Vi träffar olika hundar och deras ägare och lär oss att observera och hälsa på olika hundtyper. Dag två konstruerar/bygger vi bla egna roliga och berikande leksaker och manicker för hundarna.

Labbet leds av Christina von Pfaler. Hon är utbildad biolog och hundterapeut. Christina har fungerat flera år som programledare på Hundkonsultlinjen vid Borgå folkakademi, samt jobbat som företagare med problemhundar, föreläsningar samt hundkurser. 

Noga Ronen kommer från Israel och har hjälpt tusentals hundar och deras människor kommunicera bättre och har utbildat hundratals hundtränare och konsulter. Noga tror att färdigheterna man övar med hundarna även hjälper en bli en bättre människa i andra aspekter i ens liv.

TA MED DIG: Bekväma oömma kläder.

LABBLEDARE: Christina von Pfaler och Noga Ronen

PLATSER: 14

Labbet är i samarbete med Borgå Folkakademi - Akan 

Bubble character