Staffanmälan

Vi söker personer som tidigare har varit med på Kulturkarnevalen endera som deltagare eller som staff, eller har erfarenhet från andra evenemang. Vi vill också att du har gått ut grundskolan. Vi prioriterar ungdomar som är från Raseborg  och går i skola/har gått i Ekenäs. Passar det här in på dig? Ansök då!
Anmälan öppnar 14.9 kl. 12:00

Exempel på uppgifter är infodisk, incheckning, guidning, läggdagspatrull, nattvakt, roudande, skyltning, städning och övervakning av aktiviteter.  Nytt för i år är att man kan hjälpa till med att vara konferencier. Arbetsuppgifterna sker på olika verksamhetsställen. Arrangören gör ett schema för arbetsuppgifterna.

Alla tar sig på egen hand till Ekenäs för att vara på plats torsdagen den 13/11 (kvällen) då vi samlas för staff catch up.

Kulturkarnevalen ersätter resor enligt billigaste färdmedel till och från Kulturkarnevalen, och även alla måltider under karnevalen. Inkvartering ordnas i klassrum. Vi väljer mellan 20-30 personer. Vi meddelar alla per e-post och alla antagna får mera information.

Du kan inte anmäla dig både som deltagare och staff.