Labbanmälan

Det finns lediga platser till labben på de olika orterna, mejla [email protected] och hör dig för.
Anmälan till  labben online är öppen till 31.10. 

Du startar med att välja ett LABB och sedan kommer frågorna:  Namn, E-post, Telefonnummer, Vilken region du går i skola i, Kön, Skolstadium och så skapar du ett lösenord som måste vara åtminstone åtta (8) tecken långt.  Då har du skapat ett användarkonto, som du sparar. I och med det har du en labbplats och kan gå vidare i anmälningsblanketten.

Varför ditt labb inte kan väljas under “LABB”
Varför du måste välja ett labb i din egen region
Annat att tänka på

I del två av formuläret frågar vi efter adress, vårdnadshavares telefonnummer, om du har matallergi osv. Om du lämnar något oifyllt, så poppar felmeddelanden upp i din ruta. Det är viktigt att du fyller i de uppgifter vi ber dig om för att du skall få en fullständig anmälan. Så stressa inte!


Du får två (2) mejl: det ena med info om att du registrerat dig i anmälningssystemet och det andra med info om att din labbanmälan är gjord. Du får också info på din “skärm” : Din anmälan är färdig, när din anmälan är klar (scrolla uppåt). Du kan då välja att Logga ut.

Om du senare vill kontrollera din anmälan eller ändra/komplettera den kan du logga in och göra det.
Användarnamn: den e-post du uppgav då du anmälde dig
Lösenord: det lösenord du skapade vid anmälan.

Kom ihåg inloggningen till ditt användarkonto eftersom du skall använda samma inloggning när du laddar ner Kulturkarnevalens webbapp, som du kan hämta till din hemskärm direkt du skapat ditt användarkonto. I appen kan du följa med nyheter före karnevalen och under karnevalen samt få information.


Deltagaravgiften för Kulturkarnevalen 2020 är:
20 euro – i priset ingår mat (lunch och mellanmål)
10 euro om du är medlem i Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS – i priset ingår mat (lunch och mellanmål)
GRATIS om du deltar online

Alla deltagare får årets unika T-skjorta och KK-tygväska.