Labbanmälan

Vad kul att du anmäler dig till Kulturkarnevalen! Du startar med att välja ett LABB och fortsätter med att skapa ett användarkonto.

Du får två (2) mejl: det ena med info om att du registrerat dig i anmälningssystemet och det andra med info om att din labbanmälan är gjord.

Du får också ett meddelande på din skärm ”Din anmälan är färdig” när din anmälan är klar.

När du skapat ditt användarkonto (din e-post och lösenord) och senare vill ändra/komplettera i din anmälan kan du ”Logga in” här till vänster med din e-post och det lösenord som du skapat. Det är viktigt att du är noggrann så du skriver in din e-postadress korrekt, för att kunna få information från oss.

Kom ihåg inloggningen eftersom du skall använda samma när du laddar ner Kulturkarnevalens webbapp till din hemskärm.  Du kan hämta webbappen direkt du skapat ditt användarkonto. I appen kan du följa med nyheter före karnevalen och under karnevalen samt få praktisk information.

Obs!
* Du får bara anmäla dig till ett (1) labb, med undantag av några danslabb där du kan välja att delta i ett danslabb på fredagen och ett annat på lördagen.
* Du kan endast göra en (1) anmälan per e-postadress, du kan t.ex inte anmäla din kompis och använda den e-postadress som du själv anmält dig med.
* Om du tidigare deltagit i karnevalen och skapat ett användarkonto så måste du ändå skapa ett nytt för 2019.
* Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken.

Om ditt labb inte finns listat under ”LABB”, är labbet fullbokat. Du kan då välja mellan att:

1. Välja ett annat labb
2. Välja ett annat labb och uppge att du vill köa till just det labb som är fullbokat (använd då ”Kölabb”). Vi meddelar dig per e-post eller sms om det blir en ledig plats i labbet du har uppgett som köalternativ. Du skall sedan bekräfta att du tar emot platsen.
3. Välja endast ett kölabb. Om du väljer att endast köa till ett labb är du inte antagen till Kulturkarnevalen förrän du fått meddelande per e-post eller sms att du antagits till labbet, som du har uppgett som ditt köalternativ. Du måste sedan bekräfta att du tar emot platsen.

Lycka till!