Anmälningsinstruktioner

Snart är det dags att anmäla sig till detta fantastiska evenemang! Läs genom instruktionerna så vet du hur formuläret fungerar den 14.9.

Du startar med att välja ett LABB och skapa ett användarkonto, som du sparar. I och med det har du redan en labbplats och kan lugnt gå vidare i anmälningsblanketten. Det finns en hel del som du skall svara på, t.ex adress, var du vill stiga på karnevalsbussen, vårdnadshavares telefonnummer, om du har matallergi osv. Om du lämnar något oifyllt, så poppar felmeddelanden upp i din ruta.
Det är viktigt att du fyller i de uppgifter vi ber dig om för att du skall få en fullständig anmälan. Så ”håsa” inte!

Du får två (2) mejl: det ena med info om att du registrerat dig i anmälningssystemet och det andra med info om att din labbanmälan är gjord. Du får också info på din ”skärm”: Din anmälan är färdig när din anmälan är klar.

När du skapat ditt användarkonto (din e-post och lösenord) och senare vill ändra/komplettera i din anmälan kan du logga in in och göra det. Det är viktigt att du skriver din e-postadress korrekt, för att också kunna få information från oss.

Kom ihåg inloggningen till ditt användarkonto eftersom du skall använda samma inloggning när du laddar ner Kulturkarnevalens webbapp, som du kan hämta till din hemskärm direkt du skapat ditt användarkonto. I appen kan du följa med nyheter före karnevalen och under karnevalen samt få praktisk information.

Obs!
* Du får bara anmäla dig till ett (1) labb, med undantag av några danslabb där du kan välja att delta i ett danslabb på fredagen och ett annat på lördagen.
* Du kan endast göra en (1) anmälan per e-postadress, du kan t.ex inte anmäla din kompis och använda den e-postadress som du själv anmält dig med.
* Om du tidigare deltagit i karnevalen och skapat ett användarkonto så måste du ändå skapa ett nytt för 2019.
* Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken.

Om ditt labb inte kan väljas under ”LABB”, är labbet fullbokat. Du kan då välja mellan att:

1. Välja ett annat labb
2. Välja ett annat labb och uppge att du vill köa till just det labb som är fullbokat (använd då ”Kölabb”). Vi meddelar dig per e-post eller sms om det blir en ledig plats i labbet du har uppgett som köalternativ. Du skall sedan bekräfta att du tar emot platsen.
3. Välja endast ett kölabb. Om du väljer att endast köa till ett labb är du inte antagen till Kulturkarnevalen förrän du fått meddelande per e-post eller sms att du antagits till labbet, som du har uppgett som ditt köalternativ. Du måste sedan bekräfta att du tar emot platsen.

Deltagaravgift:
50 € för medlemmar i Finland Svenska Skolungdomsförbundet FSS rf
60 € för andra.
Deltagaravgiften är lika med alla, oavsett var du bor. Avgiften inkluderar transport (buss, färja), mat för alla dagar, olycksfallsförsäkring och karnevalsprodukter. Fakturan skickas ut per post i mitten av oktober.

Välkommen med!