Bandlabb! Vaddå?

Labbledare: Robert Forss och Eegon Veevo 

Från bandrum till liveuppträdande på scen: En process som leder till att du står på scenen och njuter tillsammans med publiken och kompisarna i bandet och lyckas göra en bra show. Vi övar in en repertoar med 3-4 låtar. Vi jobbar med att få musiken att låta bra och att bandmedlemmarna känner sig bekväma med sina roller och låtarrangemang. Ifall du har en egen låt så kan du skicka den till oss, vi har möjlighet att jobba i labbet med musik som du har skrivit. Vi filmar och bandar in musiken i konsertmiljö på Rockskolans scen i Karleby. Sångarna jobbar med text och utryck på scen under repetitionerna samt övar in sångstämmor. OBS! Labbet passar utmärkt dig som redan är i ett band eller någon gång prövat på det.

TA MED: Gärna eget instrument.

Roope / Verksamhetsledare på Rockskolan, bandledare gitarrist och sångare.
Egon / Bandledare, basist med egen studio,
”Vi är två musikpedagoger / musiker som båda jobbar som lärare på Rockskolan i Karleby med lång erfarenhet inom musikbranschen. Vi är också väldigt snälla :)”

FÖRBEREDELSER: Sänd en kort presentation (text eller video) om ditt musicerande, berätta kort om dina musikaliska kunskaper. Du får gärna sjunga eller spela in din video. Skicka till: robert.forss@kokkola.fi

PLATSER: 16
(2 trummor percussion, 2 bas, 3-4 Gitarr/Piano/keyboard / blås-, stråkinstrument, 2-4 sångare)
OBS! Du bör känna dig bekväm med åtminstone ett bandinstrument och/eller med att sjunga för att delta i labbet. Berätta i anmälningen om vilket/vilka instrument du vill spela/sjunga!