Vogue

Labbledare: Ida ”Inxi” Holmlund

Vi bekantar oss med runway, old way & new way och fördjupar oss i stilen vogue femme. Inom vogue femme tränar vi på de olika elementen som hands performance, catwalk, duckwalk, floorperformance och Spins & dips/death drop. Vi kommer att ta fram vår sensuella och dramatiska sida och framförallt divan inom oss samt posera som en diva. I labbet lär vi oss att gå runway som Naomi Campbell och skapa rummet till en voguebal. Vi  boostar vårt självförtroende och njuter av rampljuset.

TA MED: gärna klackar, kläder du känner dig snygg i och kläder som går bra att dansa i.Inxi och är en mångsidig dansare hemma från Pedersöre. För tillfället bor hon i Stockholm och jobbar som freelancande dansare, koreograf och danslärare.

Hon medverkar i olika dansföreställningar och i olika dansbattles som domare eller tävlande samt håller workshop både nationellt och internationellt. Hon kom i kontakt med Vogue år 2011 i NY och senare under året i Paris.  År 2013 blev voguelegenden Leiomy hennes voguemamma och tog henne till ”voguehouset” Prodigy. Därför kallas hon numera Inxi Prodigy i voguesammanhang. Inxi vann år 2015 Womens Vogue på Latex Ball i New York, vilket är den största voguetävlingen i världen. Se Inxis vogue battles.

FÖRBEREDELSER: Kolla gärna på dokumentären ”Paris is burning” innan ni kommer till labbet för att få en bättre förståelse över kulturen.

PLATSER: 16